Stagiair

Wij zijn op zoek naar een student die zijn/haar bijdrage levert aan de bekendheid van HDI en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken.

Vacature: Stage lopen bij het Health Development
Institute!

Meeloopstage: De Nederlandse jeugd gezonder maken!


Alle kinderen een gezonde leefstijl in 2040. Daar geloven we in. En we gaan alles doen om dat te halen. Wij zijn HDI. Een vernieuwend technologie bedrijf in Haarlem. Wij geloven dat je impact kunt hebben op de gezondheid van kinderen met slimme technologieën, apps, data kennis, onderzoek en inspiratie. Daar werken we elke dag weer keihard voor. Met diverse slimme programma’s die voor de gezondheid van kinderen het verschil maken. Dat doen we samen met gemeenten, scholen en sportorganisaties. Wil jij ook impact maken op de gezondheid van kinderen? Kom dan stage lopen in ons super leuke team in Haarlem!

Wie en wat is het Health Development Institute?

Het Health Development Institute (HDI) werkt elke dag aan het verbeteren van de gezondheid van basisschoolkinderen. Ben jij klaar om samen met ons nog meer impact te maken? HDI is een technologiebedrijf dat gemeenten en basisscholen meet- en monitoringsinstrumenten biedt waarmee ze inzicht kunnen krijgen in de motoriek en leefstijl van kinderen. We zijn ervan overtuigd dat goed onderbouwde lokale inzichten in leefstijl ons kunnen helpen om samen een extra stap te zetten op het gebied van gezondheid. Met behulp van deze inzichten stellen we beweeg- en beleidsprofessionals in staat om te doen wat nodig is, waardoor er meer gezondheidswinst op lokaal niveau kan worden behaald.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennis battle of potje FIFA verzeild raken. HDI is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Een stage bij ons
biedt veel ruimte voor eigen initiatief, eigen ontwikkeling, persoonsvorming en andere verschillende mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie. De stageperiode betreft een semester of een volledig schooljaar.

Stage-opdracht

Wij zijn op zoek naar een student die zijn/haar bijdrage levert aan de bekendheid van HDI en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren. Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je meeneemt naar de werkvloer. Daarnaast krijg je ook genoeg ruimte om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

Wanneer pas je goed bij HDI?

Voor deze opdracht zoeken we een 3 de (of in overleg 4 de ) jaars HBO- of WO-student. Verder zoeken wij iemand die:

●       Fulltime beschikbaar is (32-urige werkweek bespreekbaar)

●       Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;

●       Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen;

●       Zelfstandig en verantwoordelijk is;

●       Proactief & initiatiefrijk is: je komt met ideeën en eigen inbreng

●       Daadkrachtig is: je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk uit;

●      Klantgericht is: je vind het plezier om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven;


Solliciteren?

Naast Je kunt je reactie in de vorm van een cv en een motivatiebrief richten aan Marly Bak (marly@hd-institute.nl). We zien je reactie graag tegemoet voor de aanvang van je stage. Hopelijk kunnen wij jou zo snel mogelijk uitnodigen bij ons op kantoor in Haarlem. Tot dan!

Interesse? Laat het ons weten!

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op voor het plannen van een afspraak.