Werken bij
Health
Development
Institute

Maak het verschil!

Alle kinderen een gezonde leefstijl in 2040. Daar geloven we in. En we gaan alles doen om dat te halen. Wij zijn HDI. Een vernieuwend technologie bedrijf in Haarlem. Wij geloven dat je impact kunt hebben op de gezondheid van kinderen met slimme technologieën, apps, data kennis, onderzoek en inspiratie. Daar werken we elke dag weer keihard voor. Met diverse slimme programma’s die voor de gezondheid van kinderen het verschil maken. Dat doen we samen met gemeenten, scholen en sportorganisaties. En dat gaat zo goed dat we hard groeien en op zoek zijn naar leuke collega’s.

Wil jij ook impact maken op de gezondheid van kinderen? Kijk dan snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. En wie weet werk je straks in ons superleuke team in Haarlem!   

Powered by 2Basics

HDI is een initiatief van 2Basics. Opgericht door Ruben Houkes en Ziggy Tabacznik. Begonnen met een passie voor sport en een liefde voor technologie. 2Basics marketing is een bureau voor sportmarketing waarmee we maatschappelijke impact creëren voor onze opdrachtgevers. Wij zien in nieuwe werelden, nieuwe
mogelijkheden voor merken. Zoals esports en gaming. Onze case voor Sanquin & Riot Games ging de hele wereld over en wonnen diverse prijzen. Uit de energie bij 2Basics ontstaan ook nieuwe initiatieven die zelfstandig verder gaan. Zoals HiRO (voorheen Schooljudo) en de MQ Scan. Die laatste is nu zelfs uitgegroeid tot HDI. Een bedrijf dat een gezonde leefstijl voor alle kinderen in Nederland wil realiseren. Een bedrijf waar we hartstikke trots op zijn.

Interesse? Laat het ons weten!

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op voor het plannen van een afspraak.