HDI en GALA

Samen naar een gezonde
generatie in 2040

Met het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) willen Gemeenten, GGD’en, zorgverzekeraars en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) met een lokale en regionale aanpak een gezond en actief leven stimuleren. Met als stip op de horizon een gezonde generatie in 2040. Maar hoe vertaal je dat doel naar concreet lokaal beleid?

Gezond en Actief Leven
Akkoord

HDI helpt gemeenten om van de lokale en regionale aanpak écht een succes te maken. De Gezonde Jeugd Monitor, geeft niet alleen meer inzicht in de leefstijl van kinderen. Het laat ook zien welke specifieke onderdelen van een gezonde leefstijl, zoals sport, beweging of bijvoorbeeld voeding meer aandacht nodig hebben.

Meer weten?

Zo helpen wij met gerichte activiteiten de gezondheidheids-achterstanden bij kinderen weg te nemen. Om daarna te focussen op het verbeteren van de gezondheid. Bijvoorbeeld door het stimuleren van meer beweging, sport en gezonde voeding. Benieuwd wat de samenwerking met HDI jouw gemeenten oplevert? Maak dan eens een afspraak. We laten je graag alle mogelijkheden zien.

Plan een afspraak

Meer weten over onze services?

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact
met je op voor het plannen van een afspraak.

Of leer meer via een van onze downloads

GALA Akkoord

Download de informatie sheet over het GALA Akkoord nu.

Download

Motoriek Peil 2023

Download het Motoriek Peil 2023, in samenwerking met de Haagse Hogeschool.

Download

Uitgelicht onderzoek

Onderzoek naar de rol van media en activiteiten op het beweeggedrag van kinderen.

Lees verder