Sales Trainee

Als Sales Trainee bij HDI ligt jouw focus op het verspreiden van onze missie en het verkopen van onze Health Development services. Je bent verantwoordelijk voor het openen van deuren voor de collega regiomanagers en het inplannen van hun afspraken. Door dagelijks bestaande en nieuwe relaties te enthousiasmeren, help je ons om ons doel te bereiken: 1 miljoen kinderen aanhaken op een gezonde levensstijl.

Vacature: Sales Trainee bij HDI

Het Health Development Institute werkt elke dag aan het verbeteren van de gezondheid van basisschoolkinderen. Ben jij klaar om samen met ons nog meer impact te maken?

HDI is een vooraanstaand technologiebedrijf dat gemeenten en basisscholen meet- en monitoringsinstrumenten biedt waarmee ze inzicht kunnen krijgen in de motoriek en leefstijl van kinderen. We zijn ervan overtuigd dat goed onderbouwde lokale inzichten in leefstijl ons kunnen helpen om samen een extra stap te zetten op het gebied van gezondheid. Met behulp van deze inzichten stellen we beweeg- en beleidsprofessionals in staat om te doen wat nodig is, waardoor er meer gezondheidswinst op lokaal niveau kan worden behaald.

Doe je mee?

HDI  is op zoek naar een gedreven Sales Trainee. Wij bieden een unieke kans voor pas afgestudeerden of studenten in de laatste fase van hun HBO of WO opleiding om hun carrière te starten in een ambitieuze, snelgroeiende omgeving waarbij plezier en professionele groei hand in hand gaan.

Waarom zou jij willen werken voor HDI?

Wil jij deel uitmaken van een scale-up, waar groei en innovatie samenkomen? Bij een scale-up bevind je je in een dynamische omgeving met enorme groeimogelijkheden. Hier kun je directe impact maken, je creativiteit benutten en jezelf voortdurend ontwikkelen. Werk samen met gedreven professionals, waar je ideeën worden gehoord en waar jouw bijdrage echt het verschil maakt. Bij HDI geloven we in 'work hard, play hard'. Ons kantoor is een levendige plek waar je naast je werk regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA belandt. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Hier ontstaan onze leukste en beste ideeën! Wij bieden een uitgebreid traineeship waarin je de kans krijgt om gecertificeerde salestrainingen te volgen en jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een duidelijk ontwikkelingsplan ondersteunen we je groei binnen onze organisatie. Na je traineeship bieden we de mogelijkheid tot hybride werken.

Wat ga je doen als Sales Trainee?

Als Sales Trainee bij HDI ligt jouw focus op het verspreiden van onze missie en het verkopen van onze Health Development services. Je bent verantwoordelijk voor het openen van deuren voor de collega regiomanagers en het inplannen van hun afspraken. Door dagelijks bestaande en nieuwe relaties te enthousiasmeren, help je ons om ons doel te bereiken: 1 miljoen kinderen aanhaken op een gezonde levensstijl.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een groeimindset, die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en mensen in beweging kan brengen. Je bent communicatief sterk, resultaatgericht, creatief en klantgericht. Het belangrijkste is dat je in staat bent om blijvende klantrelaties te creëren en zo samen met ons de commerciële doelen weet te bereiken.

Functie-eisen:

  • Momenteel bezig met of net afgestudeerd aan HBO of WO;
  • Goede communicatieve vaardigheden, jong van hart, teamspeler, toegewijd & energiek;
  • Verantwoordelijk, klantgericht, zelfstandig, betrokken, punctueel;
  • Resultaatgericht met een winnaarsmentaliteit en tegelijkertijd veel empathie;
  • In staat om eigen werk te kunnen organiseren en te prioriteren;
  • Affiniteit met een gezonde leefstijl, motoriek, sport en gezondheid;
  • 16 of 24 uur per week beschikbaar;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Haarlem; 
  • Vloeiend in gesproken en geschreven Nederlands; 
  • Intentie en mogelijkheid om na het traineeship en het afronden van je studie te blijven werken bij HDI.


Wat bieden wij? 

Naast de kans om impact te maken op de gezondheid van kinderen biedt HDI je een aantrekkelijk pakket aan voordelen. Wij bieden een competitief salaris, een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een duidelijk ontwikkelingsplan. Onze werkcultuur is dynamisch en bevat ieder kwartaal teamuitjes, borrels en workshops. 

Interesse?

Heb je interesse en kan je niet wachten om ons team te komen versterken? Reageer dan en stuur je CV en korte motivatie naar werkenbij@hd-institute.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Laat het ons weten!

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op voor het plannen van een afspraak.